آخرین اخبار ایران و جهان ofnews آخرین خبرها آخرین اخبار ایران اخبار ایران
پنج شنبه , خرداد ۳۱ ۱۳۹۷
سرخط خبرها
خانه / سلامت / تغذیه و سلامت / با مزایای مصرف میوه سیب بیشتر آشنا شوید!

با مزایای مصرف میوه سیب بیشتر آشنا شوید!

مزایای مصرف میوه سیب

مزایای مصرف میوه سیب , از مزایای مصرف سیب چه میزان اطلاع دارید؟ ارزش تغذیه ای و املاح معدنی موجود در سیب برای درمان انواع مشکلات بدن ما مفید و موثر هستند.

برای حفظ شادابی و زیبایی پوست، تقویت بینایی، چربی سوزی و تقویت ایمنی بدنتان می توانید از این میوه کمک بگیرید.
سیب از بهترین میوه ها برای از بین بردن استرس و اضطراب است.

در ادامه این بخش به انواع ویتامین های موجود در سیب و خواص هریک برای بدن اشاره خواهیم کرد.

مزایای مصرف میوه سیب
مزایای مصرف میوه سیب

سیب در انواع مختلفی در دسترس بوده و فاقد کلسترول، سدیم و چربی است؛ همچنین میزان کالری پایینی دارد. سیب سرشار از ویتامین ها، موادمعدنی و فیبر است. همچنین مصرف سیب به همراه پوست آن توصیه می شود، زیرا بیشتر آنتی اکسیدان ها و فیبر در پوست این میوه وجود دارد.

ویتامین های موجود در سیب

ویتامین های موجود در یک عدد سیب متوسط شامل موارد زیر است:

ویتامین A ۹۸ واحد بین الملل (IU)
ویتامین B۱ ۰.۰۳۱ میلی گرم
ویتامین B۲ ۰.۰۴۷ میلی گرم
ویتامین B۳ ۰.۱۶۶ میلی گرم
ویتامین B۵ ۰.۱۱۱ میلی گرم
ویتامین B۶ ۰.۰۷۵ میلی گرم
ویتامین B۹ ۵ میکروگرم
ویتامین C ۸.۴ میلی گرم
ویتامین E ۰.۳۳ میلی گرم
ویتامین K ۴ میکروگرم

ویتامین A موجود در سیب

یک سیب متوسط در حدود ۹۸ واحد بین الملل ویتامین A دارد.
این ویتامین برای تولید مثل سلول ها، تقویت سیستم ایمنی و ساخت هورمون های مهم مورد نیاز است.
مصرف سیب سرشار از ویتامین A باعث بهبود بینایی، رشد دندان های سالم، استخوان های قوی، حفظ شادابی پوست و سلامت غشاهای مخاطی و مو می شود.

ویتامین A می تواند از بدن در برابر سرخک محافظت کند.
بدون این ویتامین، بدن در برابر بیماری هایی مانند شب کوری آسیب پذیر می شود و سلامت پوست ، استخوان و دندان ها به مخاطره می افتد.

ویتامین B۱ موجود در سیب

یک سیب متوسط در حدود ۰.۰۳۱ میلی گرم تیامین یا ویتامین B۱ دارد. این میزان ۴ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین می کند.
ویتامین B۱ باعث تقویت سیستم ایمنی و کنترل بهتر شرایط استرس زا می شود.
بنابراین تیامین تسکین دهنده ی استرس می باشد.
ویتامین B۱ یک شرکت کننده ی فعال در واکنش های متابولیک بوده و برای تولید آدنوزین تری فسفات (ATP) ضروری است که این مولکول به ذخیره انرژی در بدن می پردازد.

ویتامین B۲ موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط حاوی ۰.۰۴۷ میلی گرم ریبوفلاوین یا ویتامین B۲ است که در حدود ۴ تا ۵ درصد از ریبوفلاوین مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.
از فواید ویتامین B۲ می توان به تبدیل غذا به انرژی، حذف رادیکال های آزاد مضر، ساخت سلول های قرمز خون و هورمون ها اشاره کرد.

ویتامین B۳ موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط حاوی ۰.۱۶۶ میلی گرم نیاسین یا ویتامین B۳ است.
این ویتامین برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی کاربرد دارد.
همچنین ویتامین B۳ به بدن در تبدیل غذا به انرژی و رشد پوست و اعصاب کمک می کند.

ویتامین B۵ موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط در حدود ۰.۱۱۱ میلی گرم اسید پانتوتنیک یا ویتامین B۵ را برای بدن فراهم می کند.
این ویتامین برای بدن ضروری است، زیرا به ساخت هورمون ها و گوارش موادغذایی کمک می کند.

ویتامین B۶ موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط حاوی تقریبا ۰.۰۷۵ میلی گرم ویتامین B۶ است، به طوریکه ۶ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین می کند.
این ویتامین برای بدن حیاتی است، زیرا در تولید انتقال دهنده های عصبی برای ارسال و دریافت موثرتر پیام ها از طریق سلول های عصبی نقش دارد.
علاوه بر این، ویتامین B۶ برای تولید هورمون های خلق و خو مانند سروتونین، نوراپینفرین و ملاتونین مورد نیاز است.
کمبود این ویتامین در جذب ویتامین B۱۲، تولید سلول های قرمز خون و سیستم ایمنی تاثیری بالعکس دارد. مزایای مصرف میوه سیب

ویتامین B۹ موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط ۵ میکروگرم فولات یا اسیدفولیک دارد. فولات یا ویتامین B۹ یک جزء مهم مایع نخاعی بوده و همچنین برای تولید سلول های قرمز خون و رشد سلول های سالم مورد نیاز است.
مصرف این ویتامین همچنین برای بانوان باردار اهمیت دارد. مزایای مصرف میوه سیب

ویتامین C موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط ۸.۴ میلی گرم ویتامین C دارد. این ماده مغذی مهم معروف به اسکوربیک اسید برای بدن ضروری است.
این ویتامین به بدن در ساخت کلاژن ( از اجزای حیاتی پوست، غضروف، تاندون ها، رگ های خونی و رباط ها) کمک می کند.
ویتامین C همچنین حافظ DNA بوده، زیرا خواص آنتی اکسیدانی این ویتامین در دفع رادیکال های آزاد از بدن موثر است.
ویتامین C در تسریع فرآیند بهبود جراحات و حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها مورد نیاز می باشد.

ویتامین E موجود در سیب

یک عدد سیب متوسط در حدود ۰.۳۳ میلی گرم ویتامین E دارد. این ویتامین برای بهبود بافت های پوست مورد نیاز است.
همچنین این ویتامین در پیشگیری از بروز چین و چروک کاربرد دارد.

ویتامین K موجود در سیب

مصرف یک عدد سیب متوسط ۴ میکروگرم از ویتامین K را برای بدن فراهم می کند.
این ویتامین برای کاهش چربی ها، انعقاد خون و تنظیم سطوح کلسیم در خون مورد نیاز است.

نسخه

لینک منبع
به نقل از : ofnews

قالب وردپرس

درباره ی pandar

مطلب پیشنهادی

کمبود دریافت ویتامین ب ۱۲ چه ضررهایی برای بدن دارد؟!

ویتامین ب ۱۲ ویتامین ب ۱۲ , از مزایای دریافت ویتامین ب ۱۲ برای بدنتان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *